В Ужгороді стартувала Спартакіада серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області.

12.10.2016

В Ужгороді стартувала Спартакіада серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області. Організатором змагань є фізкультурно-спортивне товариство «Динамо», яке сьогодні, 12 жовтня, очолив начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, підполковник поліції Роман Стефанишин.

Спартакіаду серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області офіційно відкрили на стадіоні «Авангард» в Ужгороді. В ній цього року беруть участь 39 працівників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. За кубки та медалі вони позмагаються з найкращими спортсменами Мукачівського прикордонного загону, відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної фінансової інспекції Закарпаття, Закарпатської митниці, Управління Служби безпеки України, Закарпатської державної фіскальної служби, Чопського прикордонного загону, Нацгвардії, Управління патрульної поліції та Управління держспецзв’язку в Закарпатській області.

Розпочали урочисте відкриття з шикування команд, які пройшли стадіоном з оркестром Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Після підняття Державного прапору України та виконання Державного Гімну України правоохоронці вшанували хвилиною мовчання тих колег, які загинули в зоні проведення АТО.

Заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» МихайлоПантьо привітав всіх присутніх з початком спортивних змагань та повідомив, що правоохоронці поміряються силами в таких номінаціях: міні-футбол, стрільба, канат, естафета та волейбол. Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин вручив подяки за вклад у розвиток ФСТ «Динамо» та з нагоди 75-річчя товариства. Після урочистостей відбулися збори керівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області, на яких обрано головою товариства начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Романа Стефанишина. Поліція в свою чергу виграла перше змагання – подолала естафету, залишивши суперників далеко позаду.

На спартакіаді серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області перше місце вибороли працівники Головного управління Національної поліції краю. Головний кубок спартакіади закарпатські поліцейські завоювали завдяки тому, що серед 12 команд у всіх п’яти дисциплінах завжди входили в трійку лідерів. Так, найкращі результати працівники ГУНП показали зі стрільби та перетягування канату. «Срібло» поліцейські завоювали у міні-футболі та волейболі. Третіми наші спортсмени стали за результатами естафети. В загальному заліку спартакіади, слідом за Головним управлінням Національної поліції в Закарпатській області, на другому місці – Управління патрульної поліції у містах Ужгород і Мукачево. 

Третіми за результатами змагань стали працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Всіх переможців урочисто нагородили медалями, кубками та грамотами. З перемогами та гідними результатами привітав присутніх заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Михайло Пантьо. В спартакіаді взяли участь 39 працівників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Крім цього, учасниками змагань стали представники Мукачівського прикордонного загону, відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної фінансової інспекції Закарпаття, Закарпатської митниці, Управління Служби безпеки України, Головного управління Державної фіскальної служби, Чопського прикордонного загону, Нацгвардії, Управління патрульної поліції та Управління держспецзв’язку в Закарпатській області. Три служби цього року були дебютантами, але показали гідні результати. Нагадаємо, що організатором змагань є фізкультурно-спортивне товариство «Динамо», яке сьогодні, 12 жовтня, очолив начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, підполковник поліції Роман Стефанишин.