Перемогу у змаганнях з легкоатлетичного кросу в Ужгороді здобула команда закарпатських рятувальників

14.06.2019

Вже традицією стала для закарпатських рятувальників участь у турнірі із легкоатлетичного кросу на першість Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» серед працівників правоохоронних органів.

Це свято спорту 13 червня вже вкотре зібрало у Боздоському парку, що в м. Ужгород, збірні команди Управління ДСНС у Закарпатській області, ГУ НП, УСБУ, Управління патрульної поліції, Закарпатського апеляційного суду, Управління Держспецзв’язку та Національнї гвардії.

Учасники змагань виборювали перемогу на дистанціях 1000, 2000 та 3000 метрів. Загальнокомандне місце визначалось за найменшою сумою зайнятих місць чотирьох залікових учасників. 

За результатами забігів команди рятувальників та патрульної поліції  набрали рівну кількість балів однак згідно положенням про змагання, переможцями стали саме спортсмени Управління  ДСНС. Друге місце відповідно дісталося команді Управління патрульної поліції.  Третіми фінішували спортсмени Управління СБУ. Всі переможці та учасники змагань були нагороджені медалями, дипломами, грамотами та кубками, повідомляють в У ДСНС у Закарпатській області.